Jäsenyys

Jäsenistö

Suomen Koripallovalmentajat ry:n (FABC) jäseniä oli vuoden 2007 alussa 131. Yhdistyksen tavoitteena on tukea ja kehittää suomalaisia koripallovalmentajia ja koripallovalmennusta. Liittyessäsi FABC:n jäseneksi, tulee sinusta automaattisesti samalla Suomen Valmentajat ry:n jäsen. Tämä takaa sinulle paljon etuja valmentajana.

Maailma muuttuu ympärillämme ja valmentaminen on entistä vaativampaa. Valmentajiin kohdistuu jatkuvasti kasvavia toiveita nuorison kasvattajina, osaavina lajin kehityksen varmistajina sekä koripallon pr-ihmisinä.

Valmentajana tiedät myös itseesi kohdistuvan jatkuvaa kritiikkiä. Oma asemasi ei aina tunnu täysin turvatulta, näet ympärilläsi suuren maailman tyyliin potkujakin saaneita valmentajia. Kaipaat mahdollisesti apua sopimuksesi laatimiseen ja oikeusturvasi varmistamiseen.

Tunnet ehkä tarvetta vuorovaikutukseen valmentajakollegojen kanssa. Oman valmennusfilosofian kehittymiseen tarvitset virikkeitä, kokemusten jakamista mm. valmennusklinikoiden kautta.

Koripallovalmentajille kerätty tieto lajin valmennuksen trendeistä omalla kielellämme antaisi varmasti tukea valmennustyösi sisältöön.

Edellä kuvatuista tarpeista syntyi Suomen Koripallovalmentajat ry.

Liity jäseneksi vuonna 1992 rekisteröityyn yhdistykseemme.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö,
joka toimii koripallovalmentajana seuraavin edellytyksin
(vuosikokouksessa 2000 täsmennetyt yhdistyksen säännöt ja liittymisehdot):

  1. henkilö, joka hyväksytysti on suorittanut Suomen Koripalloliiton Nuorten Koripallovalmentajatutkinnon NKVT:n, tai SVUL:n A-tason tai TUL:n I-tason valmentajakoulutuksen, tai Jyväskylän liikuntatieteellisen valmennuslinjan, tai vastaavan ulkomaisen ammattitutkinnon, sekä toiminut kahtena (2) edellisenä kautena käytännön koripallovalmennustyössä Suomessa, tai
  2. henkilö, joka on toiminut seitsemänä (7) vuotena käytännön koripallovalmennustyössä, joista kahtena (2) edellisenä Suomessa.

 

Jäseneksi hakeminen

Täytä vapaamuotoinen hakemus tästä. Yhdistyksen hallitus käsittelee hakemuksesi seuraavassa kokouksessa ja ilmoittaa sinulle henkilökohtaisesti päätöksestä.

Mikäli haluat lisää infoa yhdistyksen toiminnasta niin ota yhteys yhdistyksen hallitukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *